top of page

Stadsfotograaf Leiden

52 weken, 52 landen

SFL STRIP.png

DEELNEMERS GEZOCHT

 

Als Stadsfotograaf Leiden ben ik met een project bezig over diversiteit in onze regio. Elke week maak ik een foto van een individu, groep of  familie, met verschillende culturele achtergronden. Voorbeelden van publicaties vind je hier.

 

Ik zou graag met jou in contact komen als je in onze regio woont maar van buiten Nederland komt, of als minstens één van je ouders hier niet geboren is. Wat kun je me vertellen over jouw unieke achtergrond en over je leven hier in Leiden? Waar voel je dat je wortels zijn? Waarom ben je hier naartoe verhuisd? En hoe manoeuvreer je tussen jouw twee culturen?

 

Een fotosessie zal niet veel tijd in beslag nemen. Als we het eens zijn over een lokatie (thuis, op het werk, een publieke plek) dan zou het maken van de foto maar een uurtje duren. De beelden en een korte tekst zijn voor een wekelijkse publicatie vanaf de herfst van 2021. Na 52 weken zal ik ook een boek uitgeven.

 

Deelname is belangeloos. Als je geïnteresseerd bent, of als je verdere informatie wilt, kun je via de knoppen hieronder een email of een whatsapp sturen. Heel hartelijk dank!

WhatsApp Logo
Email logo
bottom of page